Sunday, December 09, 2012

Fully Housewife!! yes!!

selamat pagi semua...

pagi ahad yang sangat indah..
bangun pagi-pagi en.suami cakap kena masuk kerja hari nie..
dengan rela hantar jugak la sampai depan pintu...
why la ahad pon kerja sayang..nak manja-manja mengedik dengan kamu pon tak boleh..hihi
tak pe la..demi sesuap nasi ku izinkan jua...!pang laju-laju bila keluarkan ayt gedik itu!!


ok2...
sebenarnya disini SYUHADAH atau MADAM adah nak announce..
saya seorang fully housewife sekarang..
jaga seorang bujang yang sangat kacak..ASYRAAF ISKANDAR..
dan seorang superhero idaman hatiku..en.suami..kihkih..

adah berhenti dari dunia pekerjaan untuk bagi sepenuh perhatian pada keluarga kecik kami..
tapi...tetap otak ligat pikir nak buat duit jugak even saya nie dok umah je...
"duit bukan segalanya..tapi segalanya memerlukan duit.."...
so..tak lama lagi adah akan lancarkan blogshop adah sendiri..insyallah!!
ALLAH maha adil..maha kaya dan maha pemurah untuk kita semua...
so..kenapa nak takut ye dak..

ASYRAAF pon anugerah tak terhingga dariNYA kepada kami...
sangat behave dia adah jaga..
puas hati la kan dapat jaga depan mata..

sekarang akan hari-hari adah update blog adah nie ok..
supaya korang tetap bosan dan dengan paksa rela baca blog adah..hihi..


notahati:..doakan adah berjaya dengan apa yang adah pilih sekarang...

3 comments:

dye.yana said...

im sooooo jealous!!!!!!

ct kektus said...

asyraf komfem happy dapat jumpa ibu dia hari2 24/7. hihiii

yat said...

god luck syg