Friday, February 22, 2013

SEGMEN BLOG KESAYANGAN :Blog CoklatEyes


assalamualaikum...
sejak dari mengandung, melahirkan sampai la bujang tu dah besar..
rasanya ini la segmen pertama adah join..
sebabnya dulu-dulu tu pembawakan budak... budak dalam perut tak suka mama dia online je.
suruh tido dan rehat yang banyak...hiihihi..

sekarang adah nak join segmen dari akak COKLAT kita..
blog feveret ok..
WAJIB buka hari-hari sebabnya akak COKLAT menggunakan ayat yang sangat sempoi..tak bosan baca.
lagi satu akak COKLAT banyak bagi ilmu dekat blog dia..serius tak rugi la terjah hari-hari blog dia..hihihi..
so, adah mesti nak jadi salah seorang blog kesayangan akak COKLAT nie...


segmen dia last hari ni...baru berkesempatan ye nak join..
korang semua tak rugi...
sebab nanti dapat la lawatan dari akak COKLAT sambil makan coklat dok gigih baca blog kita pulak...


klik pada gambar akak COKLAT nie untuk terjah blog beliau ok..
jangan terjah je la..join sekali...


cara-cara nak join segmen nie adalah seperti yang berikut : *skemanya ayat!!*



lagi satu kan..blog akak nie kan sangat cantik tau susunanya..
kreatif pon ye..kenapa la otak mak-mak nie dah kurang daya kreativiti ek??huhuhuhu...

so...jangan ketinggalan...LAST DAY tau hari nie...

3 comments:

Innanie | Ariffin said...

singgah sini. terima kasih join segmen :)
teruskan menyokong BCE ye :)

love you!

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-blog-kesayangan-blog-coklateyes.html

deno said...

salam...! :)deno datang dari segmen blog kak coklateyes... btw, deno follow sini... jom ke blog deno? hehe

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-kesayangan-blog-coklateyes.html