Wednesday, July 31, 2013

Ucapan Maaf Pada Tersayang Yang Jauh Dimata.

Assalamualaikum.

Lepas dah bergelar isteri orang ni kan, mesti setiap kali nak beraya mesti buat persidangan besar-besaran punya. Nasib baik sistem demokrasi yang dipilih, tak jadi la nak bermasam muka balik kampung siapa di pagi raya ye dak!.

Bagi yang belum kahwin, nikmatila beraya bersama keluarga tercinta. Yang dah kahwin macam adah kena la gilir-gilir beraya ye dak. Jangan la nak berat sebelah nak raya sebelah korang je, sebelah suami hujung-hujung raya baru balik. NO and big NO ok. Muafakat membawa berkat. hihi.

Lagi la semalam dengar kakitangan kerajaan macam polis dibekukan cuti raya. Sedihnya lahai hati kalau adah jadi salah seorang ahli keluarga beruniform ni. Harap abang dan akak adah dapat la beraya bersama kali ni. Yang tak dapat beraya tu apa kata sampaikan salam korang dengan cara yang sangat Best! dan pastinya menarik tau.

Boleh je korang hantar ucapan hari raya untuk orang tersayang yang jauh dimata dihari raya nanti di Wall's Selection (link). Untung la kalau menang, dapat la family kita merasa aiskrim free di pagi raya yang hening!.

Caranya senang je, tak payah dah nak kena beli barang tunjuk bukti pembelian atau lain-lain, cuma hantarkan mesej untuk orang yang tersayang.

Pertama,

First masuk web ni kan suka sangat dengar lagu soundtrack dia. Nak sedih tak jadi, terus happy sebab dapat aiskrim free. Kalau menang la.Lepas tu, terus je isi form detail yang korang nak bagi aiskrim free, orang yang bagi tu kalian la ye dan juga ucapan maaf yang sekreatif mungkin!. hihi
Bila nampak gambar nie, dah settle la kerja korang nak bagi ucapan dan juga hadiahkan orang tersayang jauh di perantauan dengan aiskrim yang lazat bekrim secara percuma!

Aiskrim yang terbaru ok dia akan hantar.. yang terkini memang sedap dan sangat awesome! 
jom la try!


Selamat maju jaya! xoxoxo

No comments: