Saturday, March 05, 2011

4-TIME JOB

assalamualaikum...

adah curi2 masa nie kat tempat keje part time adah..
saje nak kongsi dengan korang pe adah buat selama nie..

bak kata abah adah..kalau nak berjaya dalam hidup perlu ada pengorbanan..
so adah korbankan masa adah untuk rehat,,,untuk dating terang2 la adah korbankan..*thanks sayang,,sebab paham tunangmu ini*

kita tak akan la nak duduk pada takuk yang lama dan sama..mesti adah nak up sikit,,walupon tak kaya raya,.adah nak sederhana..mendisiplinkan diri dengan masa..*amik korang..ayat meleleh je nie..*

so..apakah kerja part time yang adah buat sekarang ialah..jaga kedai topup je..sebab apa kedai topup??sebab adah suka tengok handphone..adah suka dengan gadget segala macam nie..=)

kenapa pulak adah kerja parttime sebab adah suka..habiskan masa dekat rumah tak dapat pape..buat kerja kan boleh mendatangkan hasil..betul tak??walaupon penat p rasa puas la kan..penat lelah hilang tau lepas tengok hasilnye,,so..korang dari habiskan masa melepak tak tentu hala baik korang keje boleh datangkan hasil untuk kocek korang.=)..

ok..adah nak sambung keje dulu ok..

notahati :...semestara masih muda kerahkan je tulang 4 kerat korang 2 ok..=)

3 comments:

cik ayin said...

naseb baek ade keje...

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join awak :)join saye lak http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/signifikasi-anugerah-sam.html

Syuhadah Razali said...

cik ayin,,2 la pasal..mmg rezeki la kan..=)
tayar pamcit..ok..thanks..=)