Wednesday, March 16, 2011

Bila Kaki Cari Pasangan

assalamualaikum..

masih tak terlambat nie nak ucapkan selamat pagi..=)
very the late update.sebab banyak sangat kerja adah hari ni..
tadi adah dating dengan abang google..saja nak tengok trend kasut terkini..sebab adah memang obses sikit pada kasut dan handbag..nak tau apa hasil dating kami??haha..

walupun pelik..tapi orang ada yang dah guna..korang tak nak ke try beli sepasang kasut unik untuk kaki korang 2?haha..=)

bila korang dah gila dan obses pada binatang..mesti korang ada impian nak buat macam nie kan??



selipar dari ikan??senang sikit korang  pakai buat pegi pasar..tak kisah nak kotor macam ne pon kan..haha..pelik2..


eeeeeeeeeuuuuuuuuuuuu...sangat menggelikan..naik bulu roma adah..serius...



kalau dah jenis sayang pada haiwan..lepas tu kuat berjalan..takut haiwan korang tak terjaga dekat rumah..why not u all semua try buat kasut macam nie...ada bran??haha..*ni untuk ikan je..binatang lain tak leh la..diorang yang pijak korang ada la..haha*


ini pulak pada yang obses dengan makanan..sampai obesiti...meh cini adah bagi idea untuk korang design sendiri kasut korang dengan favourite food korang..=)



adah memang suka sangat makan roti..thats y la adah gumuk!..*dulik apa adah..yang penting tetap maintain cute..*..=)


yo..unik bangat..sukakan pisang??abadikan kesukaan korang pada kasut korang..haha..=)





peh!!burger hot n spicy ke pe nie..memang melazatkan..ada yang tengah lapar termakan kasut sendiri kang..haha


jangan ingat kasut ni untuk perhiasan je..boleh jadikan macam2 ok dengan kasut tu..nak tau??jom scroll lagi..=)




peminat kenderaan??nie betul2 unik dan obses nie..







kalau rasa2 handbag korang tak cukup muat untuk letak barang..bawah kasut korang nie boleh la isik alat makeup ke..kunci k.senang nampak..=)



jimat bukan buat kasut macam nie..selain untuk jadi pasangan kaki anda bila keluar berjalan..boleh jugak jadi alat kawalan jauh..untuk television ke..untuk radio ke..eh!macam2 ada..=)




boleh jugak dijadikan sebagai pocket untuk letak barang2 korang..boleh jadik hiasan pon tau..









nie bagi orang yang kuat berpeluh..elak kaki busuk tapi nak jugak bergaya..cuba la fesyen nie?haha..refleksologi lagi tau..




sekali pandang macam kerusi malas..percaya atau tak..ini kasut ok..pelik2..






bagi perempuan2 di luar sana..pakai kasut nie sangat la terjamin keselamatan korang..gunakan kelebihan yang ada ok..haha

tang kasut nie agak 18sx sikit..tapi unik kan..

psstt..adah dah tolong bagi idea untuk kasut idaman korang..=)

7 comments:

CahayaCintaIlahi said...

wah bnnyk nye
mcm2 pattern ada
tp gelik lak tengok
tikus tu aih

Syuhadah Razali said...

hahaha...tau xpe bnyk...xnk try pakai yg tikus?

Cik Eka said...

hahahaha..lawak ah..nak ksut kaler merah tu..hahaha

FazliShukor said...

HAHA!entry pling best.gile pelik kasot2 die.hhah

Syuhadah Razali said...

cik eka..betul2 jimat..boleh letak barang2..haha..

fazli..terima kasih2...mmg gila pelik..jenuh aku carik..haha

Redbloodsnow said...

hahaha...kasut yg cam landak tuh. akak nak weh adah. leh wat senjata akak kick muka jantan gatai. hahahahaha :D

Syuhadah Razali said...

boleh2..nanti adah pos..2 kalau rasa nak seksi..kasut yang akhir 2 pon sesuai..haha