Wednesday, March 16, 2011

Kereta Idaman Ramai

assalamualaikum...

tadi adah kongsi dengan korang pasal kasut yang pelik lagi ajaib..tapi ada jugak yang guna..=)..

sekarang pulak adah nak kongsi dengan korang kerete paling pelik..

kenapa dari tadi adah nak buat entry benda pelik..sebab stress gila dengan kerja..so..tengok benda macam nie kurang la sikit stress tu..=)

sudah..kita mulakan dari sekarang..^__^

kalau tadi orang abadikan binatang kesayangan sebagai kasut..kenapa pulak tak boleh buat untuk kereta bukan??..=)
























teralu obses dengan makanan pon boleh jadik satu ciptaan unik jugak oke..
















nie namanya kereta GUMUK!!.dah sedap melantak..tak nak bersenam..amik kau..lemak banyak gila..haha




korang suka tengok filem omputih tak??kartun ke?yang kereta diorang unik sangat...teringin nak buat??nie ada idea sikit untuk korang..^__^



























barang2 kegunaan seharian kita dekat rumah pon boleh jadik idea nak cipta kereta oke..akak dah pening dek non..tengok kereta macam nie..=)













pernah dengar kerusi malas??nie pulak namanya orang pemalas..semua sekali dia angkut..haha





setahu adah..orang yang idap kencing manis..yang sentiasa makan dan masuk bilik air..kenderaan nie sangat sesuai..





jangan korang kerut kan dahi ok..ini rumah + kereta..bagi suka melancong..sesuai nie..bawak sekali dengan rumah2..haha








ini bila tengok macam kereta biasa..cuba korang tengok tayar dia??macam2 ada..=)





jangan ingat korang je yang pentingkan keselamatan..binatang macam sotong pon ada ciri istimewa nak lindung diri dia..nie kan kereta....haha






kalau kereta kebal tak boleh masuk hutan nak jadikan sebagai pengankutan..cuba try buat macam  nie untuk kereta kecik yang senang nak bawak..tak akan nampak dek musuh kalau ada safety macam nie..haha..



bagi korang yang duduk dekat kawasan gurun ke kutub..atau lebih dekat dengan hidupan liar..gunakan yang ini..sebab nanti binatang2 tu akan ingat anda sama macam mereka..sebab kenderaan yang anda bawak..


cukup la sampai sini..banyak dah contoh adah bagi..haha..

selamat mencuba..=)

4 comments:

Ujang9897 said...

semua kereta cacat...=)

Syuhadah Razali said...

haha,,cacat tak la..unik kot..kelebihan 2..=)

Redbloodsnow said...

hahaha...kereta² tuh suma if di bagi kat akak...sumpah akak tak nak. wat malu je drive kang...wakakakakaka :D

Syuhadah Razali said...

hahaha,,,akak nanti famos amos..semua pandang akak..haha..tak nak ke akk??