Wednesday, April 20, 2011

Huurey...Kain untuk BAJU NIKAH dah ada..

assalamualaikum..


walaupon dah berapa hari berlalu..adah tetap akan cerita..sebab sekarang adah dah totally sihat..so..aktiviti memenuhkan DASHBOARD korang akan berlangsung sekarang..


adah nak cerita nie..korang mesti nak tau kan..kalau tak nak tau pon adah tetap akan cerita jugak..sebab ini blog ana yang punya..suka hati ana la kan nak bercerita segala..^_^


hari ahad hari tu dengan tak sihatnya adah gigihkan jugak badan dan kaki siap2 pergi jemputan rumah makcik ayiep..sebelah rumah je..lagi pon nak ambil angin..demam2 duduk rumah je boleh jadik gila ok..sekali adah nak urut badan petang tu..adah kuar ikut makan nasi minyak..


lepas majlis..kitorang siap2..kitorang tu..my future mother in law..anak sedara ayiep.ayiep dan adah siap2 nak pergi rumah nyai yang urut adah..bukan urut apa pon..urut sebab badan adah sakit2 sejak sakit..amik sebijik..sakit yang amat sangat bahagian perut..tengkuk..sebab adah batuk..memang sakit..lagi satu..perempuan nie mana boleh buat kerja berat2 sangat..zaman sekolah adah lasak..peranakan adah turun sikit..*kene la perbetulkan..kang.tak mengandung adah bila kahwin nanti..hihii..*


lepas urut budget nak balik rumah la kan..dengan badan berminyak*minyak urut la..bukan minyak lain..*..mak ayiep tanya..nie nak terus balik ke?..adah nie..memang bakal menantu yang sangat la baik..tanya la...cik nak pergi mana2 ke?adah ikut je..nanti adah bagitau mak abah adah lambat balik..


la..rupa2nya..bakal ibu mertua ku nak belikan adah sepasang kain untuk buat baju raya nanti..*oh my future mother,,,sangat terharu ok..*...murah rezeki adah..tengah belek2 kain..ayiep asyik pergi kat satu sudut..rupanya dia nak carik kain untuk baju nikah kitorang rupanya..sangat la terharu...excited jugak my tunang nie..carik punya carik..kami berkenan 2 warna..tetttttttttt..nanti la..tak suprise la kalau korang tau awal2..nanti akan adah upload pic kain adah beli..p warna still menjadi tanda tanya korang2 ok..^_^..


korang2,,,boleh tak tolong adah design baju untuk nikah nanti..adah nak nampak cantik..tapi tak crowded..nampak simple dan nice..korang bagi la idea..adah memang memerlukan idea korang nie..

2 comments:

saya YANA said...

style yg macam kebaya.. okeh gak.. tapi jgn meleret... hehe..

Syuhadah Razali said...

kebaya??wow..look seksi nanti..adah suka idea yana..