Tuesday, May 03, 2011

1st Time Menang!~jakun~

assalamualaikum...

muka adah sambil minum hot chocolate dikala office adah sejuk membeku tapi dekat luar panas mencairkan putih kulit adah nie sangat la teruja ok...sebab adah baru 1st time menang satu contest nie..padahal dah berpuluh-puluh ribu leman adah join macam-macam contest, GA, dan macam-macam lagi..~gila jakun sungguh adah nie,,~

nie dia contest yang adah join..
*klik untuk tengok first date story adah*~malunye~
adah menang tau contest nie..*orang lain dah berpuluh-puluh..adah baru satu dah jakun..*..haha
hadiah dia RM5 topup..ok apa..ada orang nak bagi korang topup free ke??tak ada kan..haha..sila jangan jeles ok..haha
lagi satu..bulan nie banyak ong ok bagi adah...nak tau kenapa??nanti adah bagitau la ok..^_^

terima kasih tuan penganjur sebab pilih adah pemenang tempat ketiga...suka sangat,,
nak tau siapa tuan penganjur?meh terjah dia dekat IEYZA AFIEYNA

3 comments:

fazilzura said...

tahniah ..

* salam kenalan dari kite

Finaz Jaafar said...

wow tahniah tahniah ! eh kte pn masuk contest mcm2 tp yg mng bru 2

ieyza afieyna said...

congrate.. ^^

nnati bgi no fhone kat fb ieyza ye.. :)
topup tue akan di kreditkn esok..