Tuesday, May 03, 2011

Yeah!!! Lulu Caldina Review Blog Saya

assalamualaikum..

blogger famos amos nie nak buat review...adah memang tak akan lepaskan masa lagi nak join segmen lulu caldina nie...korang jom join..

*klik pada banner untuk menjoinkan diri..*

adah berminat join segmen nie sebab boleh naikkan trafik blog adah yang macam siput je traffiknya..lagi satu..adah nak tambah kenalan..sebab..blog LULU CALDINA nie memang selalu buat GA dan segmen..so..tak akan adah lepaskan peluang..

ini la peluang adah nak lulu caldina review blog adah..bukan susah pon syarat-syarat beliau..simple like easy..^_^

apa yang menariknya blog adah?
haha..tak ada apa yang menarik..masih mencari rentak..header pon tarak..adoi..tapi ini la blog adah..pilihan adah adalah simple but nice..dalam proses nak buat template baru..blog ni berkisarkan kisah adah..isu semasa..dan apa yang berlaku sekeliling adah..
ok la..nak melalut banyak-banyak bukan ada apa sangat dekat blog adah..yang penting simple dan santai je..^_^

7 comments:

mcm ni lah said...

wahhh tahniah la yer

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

betul tu yang..yg penting santai..
ada gak blogger yg suh akak b skema..tuihhh suka hati ler blog ahkak kan..betul tak yang..nak skema2 mcm skolah apa kes ler..

Syuhadah Razali said...

@mcm ini lah..belum direview lagi la bro..^_^

Syuhadah Razali said...

@pinky momma..memangbetul..santai lagi hebat dan best dari skema..lagi pon tak la boring sangat.

pwincess Lov3y dOv3y said...

yea sntai itu relax..tak skt mata nak tengok kan..:)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

yayyyy..ramai yg suka santai than skema ;)

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik