Saturday, May 28, 2011

Doakan Kesihatannya..

assalamualaikum...

selamat malam..dah baca entry adah yang INI... saja-saja untuk hiburan kalian dimasa terluang dan masa berduka..haha..

ok..adah nak cerita nie..korang perasan tak dah berapa hari sis PINKY nie tak menghupdate rumah kedua beliau??..bagi adah..memang akan perasan sebab itu salah satu blog wajib adah jejaki..blog akak adah tu...

nak dijadikan cerita..adah tak tahu no phone akak nie..so adah just tanya dekat wall fb je..mana sis nie menghilang...
so ini la jawapan beliau setelah 2 3 hari baru berbalas komen adah..

*klik untuk tumbesaran yang lebih sihat*

so..korang doakan la akak pinky kita nie cepat sembuh..supaya dapat sis nie ketuk keyboard kasi pecah lagi...

korang masih tak kenal sis pinky nie??..ok2..

klik la pada banner comel nie..kenal dah banner nie empunya nya sapa??..

bagus2...

sis pinky...cepat sembuh ye..adah dan rindu nak baca celoteh akak nie...

5 comments:

Belog MTT said...

Ooo patot la dh lama tak nampak dia update,tak sihat rupanya...hopely dia get well soon.. :)

kAmi dAn mEreKa said...

moga dia cepat sihat lah, last entry dia hari selasa tak silap, sian dia,

*cik syu* said...

i ade tag u , bce lah :) n join skali :)

bunga said...

makan ubat..cepat sembuh k..:)

zuwaidah said...

moga cepat sembuh, dan memeriahkan semula dunia blog