Thursday, May 19, 2011

Happy Anniversary Sister!

assalamualaikum...

selamat pagi semua..korang semua sihat??adah dah macam Monday Blues kat office nie sebab semalam dah cuti sesuka hati dan hari nie kerja sepenuh hati..=__=

korang nak tau tak..bulan mei nie bukan bulan kelahiran adah merangkap bulan bertuah..tapi bulan meraikan cinta lagi tau...hari nie adah khaskan entry nie untuk akak sifu adah nie..PINKY MOMMA
bukan birthday akak pinky ok..tapi anniversary yang ke-5 tahun,,,*akak..kalau salah betulkan adah tau,,*..

orang cakap..kalau rumah tangga bertahan melebihi 5 tahun kira bagusla..dah paham hampir sepenuhnya ragam pasangan kita..sebab nak melebihi tempoh 5 tahun alam perkahwinan macam-macam dugaan tau..ini apa yang mak dan orang-orang lebih berpengalaman cerita dengan adah,,,masing-masing nak turunkan ilmu tu..so..tabik spring dekat akak comel adah nie..sebab sambut yang ke 5 tahun tau di tarikh 19 MEI nie...

jom..adah saja nak imbas balik kenangan akak pinky dengan suami tercinta...






MIQAIL DARWISY



RIFQY DANISH...

gambar telah diambil dengan izin tuan badan ok....*adah dah mintak izin..akak nie cakap jangan buat macam-macam..haha*...

gambar nie semua adah ambil dari FB akak nie sebab picture semua nie tak ternilai ok harganya..ada nilai tersendiri..

so akak..happy anniversary yang ke-5 tahun ye kak..semoga akak dan abang berbahagia sehingga ke syurga..akak boleh jadik mentor jugak nie..^_^

psst akak...warna pink tak ada terselit pon kat majlis akak...haha..





notahati:..tetiba terdetik kat hati..boleh ke adah jadi isteri yang mithali untuk bakal suamiku nanti??

5 comments:

PinKy MoMMa said...

adahhhh..malunyerrr!
thanx sayang..
amin utk smua doa2 tu..
smga adah pun berbahagia hendaknyer..

pssstt..masa tu tak minat pink lagi ahahahaha..

thanx again adik..touching!

Lulu caldina said...

yer kan takde yang pink..ekeke

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/05/mari-kita-selesaikan-apa-yang.html

Syuhadah Razali said...

ala akak..wt pe nak malu..benda betul lagi baik..memang mintak tunjuk ajar akak jugak dlm dunia umah tangga nie..hahaha...sekarang minat pink ea??haha..lawak akak nie..

PinKy MoMMa said...

dulu geli ngan pink ahahaha..
skrg sawan pink lalala~

kAmi dAn mEreKa said...

adah punya bila? hehe :)