Wednesday, May 18, 2011

Happy Birthday 20 To Me!!

assalamualaikum...

selamat petang...hari ni adah ceria sentiasa..korang yang nak mengumpat lagi mengutuk sangat dialukan sebab adah akan senyum lebar dan panjang sangat hari nie..sebab hari ni adah jadik birthday gurl..harus dilayan sebaik dan seeloknya la kan...no marah-marah..no sakit hati...^_^



so...SELAMAT HARI LAHIR DAN KETUAAN ADAH...

dah makin besar dah tak dapat den nak celebrate dengan topi tinggi kat kepala..kek sebesar-besar alam..ada makanan ringan..kawan-kawan serendang ada sama..menyanyi lagu selamat hari lahir..tu semua zaman kanak-kanak adah je der...sekarang cukup wish dari kawan-kawan adah,keluarga dan tunang tercinta...

malam tadi tepat pukul 12 malam memang ayiep la orang pertama wish..tulisan kat mesej tu betul-betul bold la..jelas dan terang lagi..merah-merah pipi adah baca..haha..sampai rumah pulak..adik adah boleh buat kerja gila..ntah macam-macam benda dia letak atas katil adah..yang hadiah nye dekat tengah-tengah..kecik je..tapi adah suka gila..coklat kegemaran ku ada atas katil..banyak pulak tu..nak makan malam tadi..adoi...ingat program diet adah pulak...last-last coklat sebanyak tu adah buat sarapan..SYURGA oo...haha

korang mesti nak tau apa ayiep buat ea??hahaha..belum lagi la..petang nanti baru jumpa..pagi dan tengahari celebrate dengan family,.petang dengan tunang ku pulak la...

korang -korang nie tak ada hadiah untuk adah ke???haha..





psst...jumpa korang malam nanti ok..adah nak keluar sat lagi...^_^

5 comments:

ieyza afieyna said...

Happy birthday..
semoga panjang umur dan murah rezeki.. ;)

PinKy MoMMa said...

eppy bornday skali lagi dear..
entry utk kamu dik ;)

http://www.pinkymomma.com/2011/05/selamat-untuk-mereka-enjoy-sayang-semua.html

Dee said...

selamat harijadi... semoga panjang umur, murah rezeki dan hidup diberkatiNya... Insyaallah...

zuwaidah said...

happy birthday, semoga ceria selalu dan dimurahkan rezeki.

Syuhadah Razali said...

terima kasih semua...

sis pinky...terharu..