Monday, July 04, 2011

Ala-ala PRE-wedding la jugak..

assalamualaikum...

baca tajuk dah macam hape je kan..haha..kita nie jenis jimat *kedekut* ..gambar pre-wedding memang tak ada la dalam senarai..

makanya...waktu nak buat kad jemputan..ayiep nak sangat pic kitorang ada dekat kad tu..kalau nak letak kat kad adah memang tak cun la kan..sebab kad jemputan untuk rumah adah mak abah yang pilihkan..*anak soleha kan..*..

macam mana kad jemputan adah nanti akan adah ceritakan...nie pasal kad jemputan sebelah lelaki...memang ayiep paling teruja..adah teruja sangat..tapi tak nak nampakkan..haha..*control ayu ok..*...

agak jauh jugak adah nak ulang alik tengok kad tu betul ke tak..so..dengan zaman yang canggih..nak semak ada salah ke tidak..pakai email pon ok..so..hasil dia..menampakkan adah gemuk di situ..padahal penat cover babad..hahaha..

so..nie la hasi ala-ala PRE-wedding sangat tu..ambil dekat kedai je pon..menajaju carik baju..haha..


nampak gemuk kan adah..shit!!diet adah tak berkesan..huhu..sabar je la..ada masa lagi adah nak kuruskan badan...

dan nie la hasilnya bila dikombinasikan dengan kad jemputan yang agak hot tu...haha..warna terpaksa dirahsiakan...nanti sampai masa akan adah colourkan semula ok...



rasa-rasa ada tak kawan alam maya adah area johor dan kluang nak meriahkan lagi majlis adah nanti??sangat best lagi terharu adah kalau jumpa korang nanti...^_^

7 comments:

smoker_baby said...

comel jer mana ada gemok..ok laa..jangan diet sangat nanti pengsan pula..tak mo tak mo..

Syuhadah Razali said...

hahaha,,xnk la sampai pengsan...

Munna said...

ok dah tu....x gemok aihhhh

yad'z said...

<--- ni orang johor gak ni.. johor kat mane yek.. kite orang muar... hehehe./. btw.. wahh.. nice lah.. comel.. =)

PinKy MoMMa said...

bestnye encit tunang memberi kerjesama utk bergambar huhu..

akak dulu puas pujuk ;p

Syuhadah Razali said...

YAD'z..adah orang kluang la..jom la mai majlis adah...terima kasih..

Syuhadah Razali said...

nie encik tunang yang suka pic nie kak..kalau akak nak tau..nie la satu2nya pic dia senyum nmpk gigi..haha