Thursday, September 29, 2011

Persamaan Antara Dua Budaya

assalamualaikum...

nie cuma pendapat peribadi adah sahaja ok...










adah lebih suka pakaian memey dekat rumah dia...tapi tak boleh la nak salahkan dia 100% sebab semua nie pon tajaan semata-mata..nak puaskan hati semua pihak memang idok le dapatnya kan...kalau nak komplain ngan pereka yang TERSOHOR tu pulak kata si memey nie bijak pandai lak dalam bidang diorang..mungkin ramai yang kurang selesa dengan pakaian memey yang ikut theme NEW YORK kalau tak silap adah..kan lebih manis gunakan pakaian ikut budaya kita...

peace yo!

#pic nie kredit from goggle la ye...

3 comments:

Munna said...

kesian memey jadi badut kt wedding sndri.

haha!

Dayana Nasir said...

betullah. lagi cantik baju dia yang warna pink orange tu. dari yang ini? macam so simple and sexy?? dah macam party biasa je. bukan wedding. kan?

mizzkechique said...

mmg la tajaan.. tp rsnye dia blh je menolak atau bgtau yg org melayu xpakai mcm ni.. otak letak kt lutut kot..