Thursday, October 20, 2011

# day 1 - lagu yang adah dengar hari ini #

assalamualaikum...

adah baru balik dari bengkel kereta...tukar tayar kereta akibat kemalangan hari tu...super expensive jugak rasanya...meleleh peluh dri setiap sudut badan..parkinson dah nie cik nab oi...=_='

ok...tak apa..duit boleh dicari...nyawa adah tak boleh ditukar ganti..kang duda berhias en.suami kang...*jauhkan la!*..sekarang adah teruskan cabaran adah yang pertama ok...

lagu yang adah dengar hari ni..bukan hari ni je..kalau tak dengar 1 hari macam tak best..kalau dengar dalam kereta mahu dikuatkan je speakernya..fanatik sangat kan...nak tau lagu apa kah itu??
*
*
*
*
*
*
*
*

ok..adah tak tau kenapa adah suka sangat dengar lagu dari ZIZAN feat Dina selamat tinggal nie..aish!sawan kalau dengar lagu nie..suara diorang sedap-sedap..mungkin lirik lagu nie ada kena mengena dengan kawan lama adah yang dah tak berhubung lagi mungkin...^_^

lagi satu..adah suka bukak lagu nie dekat handphone adah..sebab adah nie pon kureng suka dengan radio..kalau lagu-lagu terbaru korang tanya adah..muka blur je la ye..kalau cerita apa dekat tv sekarang adah boleh jawab la..tapi jangan tanya cerita lepas adah kahwin ok...dekat rumah tv ada...line je tak ada..sudahnya layan PS2 en.suami je la..hahaha...

ok dokey..dengar la ye..hayati betul-betul..adah nak siapkan kerja sebelum balik...^_^

jumpa korang esok ok..bubye!

5 comments:

mizzkechique said...

erkk, nape eh akak xsuke lg ni.. hehe

Syuhadah Razali said...

HAHAHHAHA...nie mesti ada kenangan silam nie..

siti kektus said...

kurang minat lagu ni. rasanya, rentak nya pon tak berapa nak ingat. hehe :p

KAMIHIDUP said...

lagu ni suara kena. sedap!

Syuhadah Razali said...

yes!!KAMI pon suka..yang lain semua tak suka..sedih2...