Friday, October 21, 2011

Segmen dari MADAM ADAH...JOM JOIN!

assalamualaikum...

selamat pagi semua...ceria-ceria la hendaknya ye..^_^

hari ini adah tergerak hati nak buat segmen pertama ye..julung-julung kalinya buat kengkawan alam maya adah..buat followers adah tersayang..dan jugak buat pengomen terajin adah...^_^..

adah buat segmen nie untuk berkenalan dengan kalian semua lebih dari sekadar say HI..dekat kotak jerit adah tu..adah akan review blog korang dan masukkan korang dalam bloglist adah...bloglist adah nie ada dua pilihan..1 untuk bloglist gugurl cun dan 1 lagi untuk boboy kacak..dan semestinya perempuan dalam gugurl dan lelaki dalam boboy..memudahkan adah nak jejak korang la dengan setiap entry terbaru kalian...

rasa-rasa korang nak join tak?=_='..tak apa..adah cuba nasib ok..ingat..adah akan review blog korang tau..^_^

ok..syaratnya senang je...

1- tajuk entry mestila "<nama blog korang> di Bloglist Madam Adah"..contohnya macam nie.."Madam Adah di Bloglist Madam Adah"..

2- letak header adah dalam entry korang..


   ok..dekat gambar tu linkkan ke blog adah ok....

3- bagitau kenapa nak join bloglist adah..

4- dah siap?tinggalkan link korang di ruangan komen ni ok..


ok..senang je kan..tak kisah pada yang dah jadi followers adah atau pon tak..nak join pon boleh..adah alu-alukan...

3 comments:

Qaseh Qistina said...

orait...sy join nih
http://qesahqaseh.blogspot.com/2011/10/qesahqaseh-di-bloglist-madam-adah.html

KAMIHIDUP said...

:)

Ain Kahar said...

http://bukanprincess.blogspot.com/2011/12/bitterheart-di-bloglist-madam-adah.html