Wednesday, February 19, 2014

HAVOC kan MYDIN MITC Melaka 22hb ni!

memang sejak beberapa minggu ni lama dah tak berupdate blog. Cuma mampu jalan-jalan blog orang lain. Itu pon tak semua. Sedih sebab masa terlampau cemburu atau lebih kurang aku yang tak ada jadual sendiri.

Ok akan buat jadual supaya jalan kehidupan dengan pekerjaan aku jadi teratur ye.

Ni nak share sikit, kalau korang duduk area Melaka, atau time tu korang jalan-jalan melaka, jangan lupa singgah MYDIN MITC 21-23 hb Febuari ni tau. Start hari jumaat ni sampai ahad. Aku amik hari Sabtu dari 10 pagi sampai 10 malam. Ada banyak benda aku akan buat dan jual dekat sana.

Bagi kawan-kawan yang nak tambah pendapatan dengan jadi sebahagian team aku, nanti boleh juga dekat sana tau. Ajak kawan-kawan, adik beradik, kakak abang jalan-jalan nanti ok. Segala pendaftaran adalah percuma untuk jadi agent atau team Z'ishada Wardrobe.


Antara hijab atau tudung yang akan ada di sana adalah :


TYE DYE BAWAL


HADA HALFMOON


BAWAL KERAWANG



SHAWL IRIS


SHAWL IRIS

DAN banyak lagi.

ok, bagi yang baca blog ni korang boleh guna : MADAM ADAH untuk dapatkan harga kasih sayang dari aku. so, jumpa korang dekat sana tau.


1 comment:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)